running

running · 13. juli 2018
Jullie zijn van mij gewend dat mijn insta vol staat met foto’s en stories dat ik lekker aan het sporten ben of net lekker klaar ben met een goede workout. De afgelopen maand was dit een stuk minder! Vandaag deel ik met jullie hoe dit komt en hoe ik mezelf hier weer uit ga slepen! Lezen jullie weer mee?
running · 04. juli 2018
Het komt niet vaak (lees zelden) voor dat er in mijn dorp een loopje wordt georganiseerd. Nu de zomer voor de deur staat wordt er elke week in een ander dorp een loopje georganiseerd en de start was bij mij in het dorp. Ik twijfelde nog wel even of ik mee ging lopen, omdat ik de laatste weken een beetje aan het sukkelen ben met mijn knie. Uiteindelijk heb ik toch besloten om te gaan lopen, alleen niet de langste afstand, maar 6.4 kilometer. Ook wel eens leuk om mee te maken. Wat het nog leuker...
running · 23. juni 2018
WHOOP WHOOP gisteren heb ik onverwachts een PR gelopen op de Ten Miles in Veldhoven! Ik ging niet voor en PR en ik had het ook niet verwacht, maar juist als je dan een PR loopt is dat een aangename verassing en geeft dat een echte Runnershigh! Ben je benieuwd hoe mijn race is gegaan? Lees dan snel verder!
running · 22. juni 2018
Morgen loop ik sinds lange tijd weer een “wedstrijd” met als afstand de Ten Miles. Persoonlijk vind ik dit een leuke afstand. Het is een afstand waar je wel voor moet trainen, maar qua trainingen en duur beter te behappen is dan de Halve Marathon. De laatste keer dat ik deze afstand liep tijdens een wedstrijd was in september in Tilburg en liep ik de 10 miles in 1 uur en 22 minuten. Natuurlijk hoop ik deze tijd een keer te verbeteren, maar of dat morgen wordt betwijfel ik. Ben je benieuwd...
running · 17. juni 2018
Gisteren heb ik na lange tijd weer eens een 10 kilometer loopje gelopen en ik ga er niet om liegen, maar ik heb het echt wel zwaar gehad. Meerdere keren heb ik gedacht: zal ik stoppen? Maar opgeven is voor mij een echte NO GO, tenzij mijn lichaam het niet aan kan. Dus ik ben weer blij dat ik toch heb doorgezet! Vandaag deel ik met jullie mijn raceverslag! Lezen jullie weer mee?
running · 15. juni 2018
Na de halve Marathon van Tilburg had ik geen wedstrijden meer gepland staan. Sindsdien heb ik mezelf ingeschreven voor diverse wedstrijden, om zo toch een beetje bezig te blijven. Ik heb gekeken naar wedstrijden die mij aanspreken of gewoon lekker dichtbij in de buurt worden gehouden. Vandaag loop ik de 10 kilometer Dwars door Dongen. Ben je benieuwd of ik mezelf nog heb voorbereid, wat mijn verwachtingen zijn etc? Lees dan snel verder.
running · 10. juni 2018
Het duurt niet lang meer voordat de zomervakantie begint. En vele van ons het er lekker van nemen en op vakantie gaan. Een andere omgeving, misschien wel een andere temperatuur, een andere indeling van je dag en vaak ook ander eten. Laat je jezelf in die weken volledig gaan, blijf je je schema's volgen of kies je voor de gulle middenweg? Vandaag deel ik met jullie hoe ik van plan ben om de vakantieperiode in te delen. Lezen jullie weer mee?
running · 02. juni 2018
Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn hardloopdoelen met jullie heb gedeeld en daar vond ik het dus wel weer eens tijd voor worden! Heb ik namelijk nog leuke loopjes op de planning staan, wat wil ik de komende maanden naar toe werken en hoe zien mijn trainingen er op dit moment uit? Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!
running · 19. mei 2018
Hoe bijzonder is het als je hetgeen wat je het liefst doet kan combineren met het steunen van het goede doel! In oktober ga ik de halve marathon van Eindhoven lopen voor team KWF en hiervoor heb ik sponsors nodig. Helpen jullie mij dit goede doel te steunen? In deze blog deel ik met jullie waarom ik met Team KWF mee loop. Lezen jullie weer mee?
running · 13. mei 2018
Vanmorgen was het zover: ik liep mijn derde halve marathon! Ik had er echt veel zin in. Voor mijn gevoel was ik er helemaal klaar voor. Mijn doel was uitlopen en een PR zou leuk zijn, maar was absoluut geen doel. Ik had namelijk geen zin om mezelf helemaal kapot te lopen, zeker omdat ik sinds vrijdag opeens last had van mijn knie. Zoiets zul je altijd zien en ik wilde geen risico’s nemen. Ik heb ook geen idee waar de pijn vandaan kwam, maar de timing was echt slecht! Zijn jullie benieuwd hoe...

Meer weergeven