running

running · 02. december 2017
Hoe goed mijn voornemens ook waren om het werken met sporten te combineren, hoe anders oktober bleek te zijn. Niet omdat ik geen zin had om te sporten, maar vooral omdat ik twee weken niet kon/mocht hardlopen. Gelukkig kan ik stukje bij stukje het hardlopen weer oppakken en is november dan ook een betere maand geweest. Vandaag deel ik met jullie hoe de combinatie van sporten en werken afgelopen maand is gegaan!
running · 25. november 2017
Nadat ik noodgedwongen besloten heb om de zevenheuvelenloop niet te lopen, miste ik toch een beetje een doel voor het hardlopen. Ik was eigenlijk op zoek naar een uitdaging, maar wel eentje die fysiek niet teveel van mijn lichaam zou vragen. Daarom heb ik last-minute besloten mezelf in te schrijven voor de 10 kilometer van de warandeloop. Vandaag deel ik met jullie hoe het is gegaan!
running · 11. november 2017
Vorige week deelde ik in mijn blog dat ik op dit moment nog op zoek ben naar de juiste balans tussen werk, mijn gezin en sporten. Wat ik wel weet is dt ik 4 keer per week wil sporten en dat ik dit op vaste dagen ga doen, in de hoop dat dit de juiste stok achter de deur zijn. Toch ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen. Vandaag deel ik deze met jullie.
running · 04. november 2017
Inmiddels ben ik een maandje aan het werk en wil ik vandaag met jullie delen hoe het nu gaat. Lukt het me om mijn gezin, werk en sporten te combineren. Kan ik me houden aan mijn doelen? Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
running · 28. oktober 2017
Onlangs heb ik me ingeschreven voor de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Ik dacht ik ga het gewoon doen. Ik heb er al zoveel positieve verhalen over gehoord, dus dacht die wil ik ook een keer meemaken. Ook heb ik zo weer een trainingsdoel erbij, wat ervoor zorgt dat ik wel moet trainen. Alleen nu met mijn blessure weet ik niet of het gaat lukken. Toch ga ik het proberen. Vandaag deel ik met jullie hoe ik mij hierop ga voorbereiden?
running · 14. oktober 2017
Het zit er op! Hier heb ik de afgelopen maanden voor getraind en naar toegewerkt! Wat was het een mooie ervaring. Wat heb ik ervan genoten. En wat ben ik trots! Trots dat ik een halve marathon heb gelopen en ook trots op mijn (onze) tijd! Vandaag deel ik mijn raceverslag met jullie! Ben je benieuwd! Lees dan snel verder!