running

running · 19. mei 2018
Hoe bijzonder is het als je hetgeen wat je het liefst doet kan combineren met het steunen van het goede doel! In oktober ga ik de halve marathon van Eindhoven lopen voor team KWF en hiervoor heb ik sponsors nodig. Helpen jullie mij dit goede doel te steunen? In deze blog deel ik met jullie waarom ik met Team KWF mee loop. Lezen jullie weer mee?
running · 13. mei 2018
Vanmorgen was het zover: ik liep mijn derde halve marathon! Ik had er echt veel zin in. Voor mijn gevoel was ik er helemaal klaar voor. Mijn doel was uitlopen en een PR zou leuk zijn, maar was absoluut geen doel. Ik had namelijk geen zin om mezelf helemaal kapot te lopen, zeker omdat ik sinds vrijdag opeens last had van mijn knie. Zoiets zul je altijd zien en ik wilde geen risico’s nemen. Ik heb ook geen idee waar de pijn vandaan kwam, maar de timing was echt slecht! Zijn jullie benieuwd hoe...
running · 11. mei 2018
Morgen is het zover. Morgen loop ik mijn derde Halve Marathon en ik heb er ontzettend veel zin in. Hoe leuk is het ook dat ik de Halve Marathon in mijn geboortestad loop! Waarschijnlijk kom ik op plekken waar ik nog nooit geweest ben, maar ook zal ik veel plekken tegenkomen met herinneringen van vroeger. Zo leuk! Ben je benieuwd hoe ik me heb voorbereid op de Halve Marathon? Lees dan snel verder!
running · 05. mei 2018
Het is al weer een geleden dat ik met jullie mijn trainingsschema heb gedeeld en aangezien ik geregeld de vraag krijg hoe mijn trainingen eruit zien, vond ik het wel leuk om dit weer eens met jullie te delen! Ben je benieuwd hoe mijn trainingen eruit zien? Lees dan snel verder!
running · 28. april 2018
Zodra ik de deur uit ga om te gaan hardlopen zorg ik ervoor dat mijn spotify lijst gereed staat, zodat ik lekker kan gaan knallen. Dit doe ik al sinds ik begonnen met hardlopen. Ik kan me niet herinneren dat er momenten zijn dat ik zonder muziek heb hardlopen, althans die momenten zijn er wel geweest, maar die zijn ook op één hand te tellen. Dit was wanneer ik samen met iemand ging hardlopen, mijn oordoppen het hadden begeven en tijdens de Halve Marathon. En als ik heel eerlijk ben loop ik...
running · 21. april 2018
Afgelopen week was het behoorlijk warm! Er waren dagen bij dat de temperatuur aardig op liep. Eindelijk een beetje zomer in Nederland. Heerlijk toch? Zeker wel (als je ervan houdt), maar ga je met deze hitte hardlopen? Van de gedachte alleen al krijg je het warm. Toch houdt dit weer mij niet tegen. Alleen zijn er wel een aantal zaken weer ik rekening mee houdt! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
running · 24. maart 2018
Net voordat ik mijn eerste Halve Marathon liep heb ik van Stox de Running Socks gekregen om deze te testen. Sindsdien loop ik bijna elke training met deze sokken en ben ik er eigenlijk wel zeer te spreken over. Nu ik afgelopen week Last-Minute besloot om weer een Halve Marathon te lopen heb ik besloten om de Running Socks Light en de Recovery Socks te bestellen. Vandaag deel ik met jullie mijn ervaring! Lezen jullie weer mee?
running · 18. maart 2018
Door de voorspelling van het weer begon ik echt te twijfelen of ik de Halve Marathon wel moest gaan lopen. Want een gevoelstemperatuur van -4 en een oostenwind met windkracht 6 is toch niet de meest ideale omstandigheid om te hardlopen. Maar hoe vaak is er nu hier in de regio een Halve Marathon? Niet vaak! En het begon toch ontzettend te kriebelen. Dus ik heb het toch gedaan en ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ben je benieuwd hoe het is gegaan? Lees dan snel verder!
running · 17. maart 2018
Onverwachts heb ik besloten om morgen met de Zwinstedenloop mee te lopen en wel te weten de Halve Marathon. Nouja geheel onverwachts is het niet. Ik wide eigenlijk wel graag mee doen, maar we zouden in eerste instantie Remy zijn verjaardag dat weekend vieren, dus dan werd het even teveel. Nu we Remy zijn verjaardag vorige week hebben gevierd, was er opeens voor mij de mogelijkheid om toch de Halve Marathon te lopen. En hoe leuk is het dat er eens een Halve Marathon hier in de regio wordt...
running · 10. maart 2018
Ongeacht of het nu regent, waait, het ijskoud is of de zon schijnt heerlijk lopen doe ik toch! Ik laat mij niet weerhouden door het weer of ik wel of niet ga hardlopen. Ik ben juist blij als ik naar buiten kan en kan gaan hardlopen. Als ik ook nog eens mijn loopjes moet laten afhangen van het weer, dan is de kans groot dat ik nog vaker terug te vinden ben op de loopband en dat wil ik helemaal niet. Ik neem het ervan op de momenten dat het kan en het weer neem ik voor lief. Dit houdt niet in dat...

Meer weergeven