running

running · 18. maart 2018
Door de voorspelling van het weer begon ik echt te twijfelen of ik de Halve Marathon wel moest gaan lopen. Want een gevoelstemperatuur van -4 en een oostenwind met windkracht 6 is toch niet de meest ideale omstandigheid om te hardlopen. Maar hoe vaak is er nu hier in de regio een Halve Marathon? Niet vaak! En het begon toch ontzettend te kriebelen. Dus ik heb het toch gedaan en ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ben je benieuwd hoe het is gegaan? Lees dan snel verder!
running · 17. maart 2018
Onverwachts heb ik besloten om morgen met de Zwinstedenloop mee te lopen en wel te weten de Halve Marathon. Nouja geheel onverwachts is het niet. Ik wide eigenlijk wel graag mee doen, maar we zouden in eerste instantie Remy zijn verjaardag dat weekend vieren, dus dan werd het even teveel. Nu we Remy zijn verjaardag vorige week hebben gevierd, was er opeens voor mij de mogelijkheid om toch de Halve Marathon te lopen. En hoe leuk is het dat er eens een Halve Marathon hier in de regio wordt...
running · 10. maart 2018
Ongeacht of het nu regent, waait, het ijskoud is of de zon schijnt heerlijk lopen doe ik toch! Ik laat mij niet weerhouden door het weer of ik wel of niet ga hardlopen. Ik ben juist blij als ik naar buiten kan en kan gaan hardlopen. Als ik ook nog eens mijn loopjes moet laten afhangen van het weer, dan is de kans groot dat ik nog vaker terug te vinden ben op de loopband en dat wil ik helemaal niet. Ik neem het ervan op de momenten dat het kan en het weer neem ik voor lief. Dit houdt niet in dat...
running · 03. maart 2018
Februari is weer voorbij en zo dus ook mijn uitdaging om elke dag tenminste 1 mile te hardlopen/wandelen of te fietsen. Stiekem ben ik wel een beetje bij dat het voorbij is. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder!
running · 17. februari 2018
Een tijdje geleden heb ik mijn doelen voor 2018 met jullie gedeeld. Nog maar een kleine twee maanden en dan staat de eerste halve marathon al op de planning. Het wordt dus hoog tijd om hiervoor te gaan trainen. Vandaag deel ik met jullie hoe op dit moment mijn trainingen eruit zien en wat ik er aan ga doen om mijn doelen te behalen. Lezen jullie weer mee?
running · 27. januari 2018
Als ik heel eerlijk ben is de motivatie in de wintermaanden vaak wat ver te zoeken. Het is niet dat ik niet wil sporten en dat ik het niet doe, maar ik merk wel dat ik steeds makkelijker excuses probeer te zoeken om niet te sporten. Uiteindelijk is mijn wil vaak sterker en ga ik toch sporten, maar ik denk dat dit mede komt door het ontbreken van een echt doel. Daarom heb ik wat leuks bedacht voor februari. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
running · 13. januari 2018
Een nieuw jaar en een nieuwe ronde en nieuwe kansen. In 2017 ben ik weer gestart met hardlopen en heb ik zelfs een halve marathon kunnen lopen. In 2018 wil ik mezelf blijven uitdagen op het gebied van sporten en daarom wil ik nu vast wat doelen vastleggen voor het nieuwe jaar. Ben je benieuwd naar mijn doelen? Lees dan snel verder!
running · 02. december 2017
Hoe goed mijn voornemens ook waren om het werken met sporten te combineren, hoe anders oktober bleek te zijn. Niet omdat ik geen zin had om te sporten, maar vooral omdat ik twee weken niet kon/mocht hardlopen. Gelukkig kan ik stukje bij stukje het hardlopen weer oppakken en is november dan ook een betere maand geweest. Vandaag deel ik met jullie hoe de combinatie van sporten en werken afgelopen maand is gegaan!
running · 25. november 2017
Nadat ik noodgedwongen besloten heb om de zevenheuvelenloop niet te lopen, miste ik toch een beetje een doel voor het hardlopen. Ik was eigenlijk op zoek naar een uitdaging, maar wel eentje die fysiek niet teveel van mijn lichaam zou vragen. Daarom heb ik last-minute besloten mezelf in te schrijven voor de 10 kilometer van de warandeloop. Vandaag deel ik met jullie hoe het is gegaan!
running · 11. november 2017
Vorige week deelde ik in mijn blog dat ik op dit moment nog op zoek ben naar de juiste balans tussen werk, mijn gezin en sporten. Wat ik wel weet is dt ik 4 keer per week wil sporten en dat ik dit op vaste dagen ga doen, in de hoop dat dit de juiste stok achter de deur zijn. Toch ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen. Vandaag deel ik deze met jullie.

Meer weergeven