Terugblik

Terugblik · 31. december 2017
2017 wat ben je voorbij gevlogen. Een jaar met ups en downs. Het was in ieder geval een jaar wat prachtig is begonnen met de geboorte van Evy, maar ook een jaar waarin we een aantal dierbaren vlak na elkaar zijn verloren. Een jaar waarin ik mezelf in de weg zat en een jaar waarin ik de strijd ben aangegaan met mijn overtollige kilo's en een aantal successen heb behaald op het gebied van hardlopen. Vandaag neem ik jullie in vogelvlucht mee naar 2017!
Terugblik · 30. december 2017
December is een maand die in mijn ogen altijd voorbij vliegt. Het is een drukke maand met Sinterklaas, Kerstmis en de Jaarwisseling. Naast de feestdagen waren bijna alle weekenden volgepland en dan dan gaat de tijd extra snel. Ook vandaag blik ik weer terug op afgelopen maand en waar december mij heeft gebracht. Lezen jullie weer mee?
Terugblik · 01. december 2017
Ik heb het afgelopen maand al meerdere keren gezegd, maar naarmate het jaar vordert, hoe sneller de de weken gaan. November was echt een maand waarvan ik denk: wat is deze nu al voorbij? Dagelijks kwam ik uren te kort, wekelijks kwam ik dagen te kort. Zoveel te doen, zo weinig tijd. Soms weet ik niet eens waar de tijd heen ging, maar zo snel is hij nog nooit gegaan. Vandaag kijk ik terug wat afgelopen maand mij heeft gebracht. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
Terugblik · 30. oktober 2017
Ook oktober is weer voorbij gevlogen. Het lijkt altijd wel of de laatste maanden van het jaar weer net iets sneller gaan dan de andere maanden. De dagen lijken natuurlijk ook korter, omdat het in de ochtend vaak nog langer donker is en in de avond weer vroeger donker is. Vandaag neem ik jullie mee in wat oktober mij gebracht heeft. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!