Terugblik

Terugblik · 31. juli 2018
Juli was een warme maand. Een maand waarin we tropische temperaturen hebben behaald en geen druppel regen hebben gezien. De vakantie is begonnen voor de kindjes (want helaas moeten papa’s en mama’s gewoon nog werken). Een maand waarin ik heb besloten dat ik ook gewoon met drie kindjes alleen een boel kan ondernemen onder het mom van: we zien het wel. En een maand waarin het hardlopen tegen mijn zin in op een laag pitje stond. Zijn jullie benieuwd hoe juli verder voor ons was? Lees dan snel...
Terugblik · 01. juli 2018
De zomer is inmiddels begonnen en afgelopen week voelde het ook echt zo. Ook zit het eerste half jaar van 2018 er al weer op. Jeetje er zijn gewoon al 6 maanden verstreken. De maanden zijn voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen en dat geldt dus ook voor juni. Ben je benieuwd hoe juni was? Lees dan weer snel verder!
Terugblik · 31. mei 2018
Dag mei, welkom juni. Ik blijf het zeggen, maar ook de maand mei is weer voorbij gevlogen. Het was echt een ontzettend leuke maand. Een maand met extra vrije dagen, leuke uitstapjes etc. Ik moest ook echt even terugkijken in mijn foto’s om te zien wat we afgelopen maand allemaal ondernomen hebben. Lezen jullie weer mee met mijn maandoverzicht?
Terugblik · 30. april 2018
De maanden vliegen voor mijn idee echt voorbij. Vandaag is alweer de laatste dag van april en dan verwelkomen we mei! Vandaag blik ik met jullie terug op afgelopen maand en april was een goede maand! We hebben leuke dingen ondernomen met de kindjes, op het gebied van hardlopen mag ik absoluut niet klagen en ook mijn fitjourney heeft weer een goede boost gekregen. Lezen jullie weer mee?
Terugblik · 31. maart 2018
Vandaag is alweer de laatste dag van maart en morgen starten we weer met een nieuwe maand: April. Maart is echt weer voorbij gevlogen en we hebben weer mooie herinneringen gemaakt. Nu is het tijd voor een nieuwe maand, met hopelijk wat beter weer, zodat alle ziektekiemen eindelijk eens kunnen verdwijnen. Maar voor nu neem ik jullie weer mee terug naar maart. Lezen jullie weer mee?
Terugblik · 21. maart 2018
Het was me gewoon even ontgaan, maar vandaag bestaat FITMOM Marly 1 jaar. Precies 1 jaar geleden startte ik mijn bloggersavontuur en heb ik lief en leed met jullie gedeeld en sindsdien is er zelden een week voorbij gegaan dat ik niet een blog plaatste. Aangezien we nu een jaar verder zijn, neem ik vandaag een terugblik op het afgelopen jaar! Lezen jullie weer mee?
Terugblik · 28. februari 2018
Vandaag is de laatste dag van de kortste maand van het jaar. Morgen verwelkomen we maart en beginnen we alweer aan de derde maand van het jaar. Vandaag neem ik jullie mee naar hoe februari was! Lezen jullie weer mee?
Terugblik · 31. januari 2018
Morgen verwelkomen we februari en zit de eerste maand van het jaar er al weer op. Januari was voor mij een leuke, maar erg drukke maand. Een voordeel hiervan is dat de tijd voorbij is gevlogen, maar ook dat ik niet alles heb kunnen doen wat ik zou willen doen. Vandaag deel ik met jullie hoe januari was. Lezen jullie weer mee?
Terugblik · 31. december 2017
2017 wat ben je voorbij gevlogen. Een jaar met ups en downs. Het was in ieder geval een jaar wat prachtig is begonnen met de geboorte van Evy, maar ook een jaar waarin we een aantal dierbaren vlak na elkaar zijn verloren. Een jaar waarin ik mezelf in de weg zat en een jaar waarin ik de strijd ben aangegaan met mijn overtollige kilo's en een aantal successen heb behaald op het gebied van hardlopen. Vandaag neem ik jullie in vogelvlucht mee naar 2017!
Terugblik · 30. december 2017
December is een maand die in mijn ogen altijd voorbij vliegt. Het is een drukke maand met Sinterklaas, Kerstmis en de Jaarwisseling. Naast de feestdagen waren bijna alle weekenden volgepland en dan dan gaat de tijd extra snel. Ook vandaag blik ik weer terug op afgelopen maand en waar december mij heeft gebracht. Lezen jullie weer mee?

Meer weergeven