Fit journey part 4

Het is zover. Ik heb afgelopen zondag de Halve Marathon gelopen in Eindhoven en vanaf nu ga ik weer wat strenger op mijn voeding letten. In plaats van een wintervachtje te creëren ga ik alvast werken aan mijn versie van mijn summerbody! 

Voor deze week nog geen weegresultaten aangezien ik vrijdag pas voor het eerst op de weegschaal ga staan! Toch deel ik met jullie hoe afgelopen week is gegaan. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
meer lezen 0 commentaren

Fitjourney part 3!

Sorry even nog een weekje niet wegen. Ik weet dat ik nu niet blij ga worden van de resultaten en ik heb daarom besloten even niet te wegen. Ik wacht tot na de Halve Marathon en ga het dan weer oppakken!

 

Dus voor deze week even nog een blog zonder resultaten. Wel deel ik met jullie hoe afgelopen gegaan is. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 1 commentaren

Fitjourney deel 2!

Inmiddels heb ik bijna twee weken niet op de weegschaal gestaan en heel eerlijk voelt dit heel bevrijdend. Het is zo fijn om niet met het getalletje bezig te zijn. Het gewicht is natuurlijk maar een cijfer en het is fijn om nu niet te weten wat het cijfertje op de weegschaal is. Aalleen mijn gevoel zegt dat het niet echt heel positief gaat zijn. Nog een weekje en dan ga ik me weer wegen. Spannend. Ben je toch benieuwd hoe afgelopen week was? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Fitjourney deel 1!

Zoals in mijn vorige blog aangeven, heb ik besloten twee weken mezelf niet te wegen. Ik wil even de focus van mijn gewicht halen in de hoop dat ik zo  weer mijn draai kan vinden en blij met mezelf kan zijn, zonder dat getalletje op de weegschaal. 

 

 

Vandaag dus een iets andere blog dan dat jullie van mij gewend zijn. Een keer geen getallen, maar ik neem jullie mee in mijn fitjourney van de afgelopen week. 

meer lezen 0 commentaren

Resultaten week 23!

Eigenlijk ben ik best boos op mezelf! Ik ben het echt even beu. Net iets meer dan een kilo verwijderd van mijn eerste doel en ik blijf de mist in gaan. En dat is iets wat ik absoluut niet wil. Afgelopen week kwam door mijn hormonen en daar word ik zo moe van. Aanstaande donderdag zal ik hierover een blogje delen. 

 

Maar voor nu is het gewoon jammer dat het gaat zoals het gaat. Ik heb daarom besloten het even anders te pakken in de hoop dat dit helpt. 

 

Ben je (ondanks mijn klaagzang) toch benieuwd naar mijn resultaten? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Resultaten week 22!

Het was met het weekje wel zeg! Ik heb de controle totaal verloren en ik weet ook waardoor het komt. Vorig weekend ben ik een weekend naar Mysteryland geweest (super tof). In dat weekend heb ik niet veel gegeten, alleen alles wat ik op heb was ongezond. Ik heb een weekend geleefd op broodjes, friet en kroketten en natuurlijk alcohol. Niet de gezondste keuzes, maar dit mag ook wel eens. Ik was van plan om de maandag weer de draad op te pakken, alleen ik bleef in een soort van vakantiestemming hangen en het ging eigenlijk van kwaad tot erger. 

 

Ben je benieuwd of ik toch een stapje dichter bij mijn doel ben? Lees dan snel verder!

meer lezen 1 commentaren

Resultaten week 21!

Ik heb de smaak weer helemaal te pakken! Ik houd netjes mijn eten bij, ik pak niks extra's en ik merk dat dit werkt. Dit houdt niet in dat ik het af en toe niet moeilijk heb. Ik moet toch echt opletten wat ik eet en bewuste keuzes maken. Soms is het dan ook zo frustrerend dat Jimmy gewoon alles (lees: ook in grote hoeveelheden) kan eten, zonder daar maar van aan te komen. Als ik zou eten wat hij eet dan ben ik binnen no-time tonnetje rond. Maar ik weet ook dat het geen zin heeft om mezelf met hem te vergelijken. Ik ben een vrouw en hij een man en wij hebben hebben een ander metabolisme. 

 

Ben je benieuwd of ik weer een stapje dichterbij mijn doel ben? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Resultaten week 20!

Inmiddels zijn we weer een weekje verder! Een regenachtige week! Van het weer word je in ieder geval niet vrolijk. Of ik dat van de weegschaal deze week wel wordt? Ik heb in ieder geval mijn best gedaan. Ik heb heel de week mijn voeding bijgehouden, zodat ik zeker wist dat ik niet teveel zou eten. 

 

Heeft dit ook het gewenste resultaat opgeleverd? Lees snel verder en je komt erachter!

meer lezen 4 commentaren

WINACTIE!!

Inmiddels kunnen jullie mijn fitjourney al ruim 20 weken volgen. Ik ben inmiddels al 12.2 kilo kwijt, welke ik behaald heb met vallen en opstaan en nog een keer te vallen en weer op te staan. 

 

In de afgelopen weken heb ik echt veel steun van jullie mogen ontvangen en ook dat mag beloond worden. Daarom deze win-actie. 

 

Ben je benieuwd wat de win-actie inhoudt? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Resultaten week 19!

Na het schrijven van mijn blog met mijn zwakke momenten, is er toch wel een lampje gaan branden. Als ik mijn doelen wil gaan bereiken dan moet ik dat toch echt zelf gaan doen! Het is voor mij duidelijk wanneer ik sneller de mist in ga, dus ik moet zorgen dat ik op die momenten afleiding zoek. 

 

Ben je benieuwd of het mij gelukt is om weer af te vallen? Lees dan snel verder!

meer lezen 2 commentaren

Tastea Detox Blend

Lucky me. Ik ben weer benaderd door Tastea om een thee Blend te testen. Super leuk! Vooral omdat ik de vorige keer twijfelde tussen de Skintight Blend en de Detox Blend. De Skintight heb ik de vorige keer gekozen, dus deze keer ben ik gegaan voor de Detox kuur van 30 dagen. 

 

Ben je benieuwd naar mijn ervaring met de Detox kuur? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Resultaten week 18!

Het heeft voor mij persoonlijk wel geholpen om mijn zwakke momenten inzichtelijk te maken. Het is niet zo dat ik niet wist dat ik die zwakke momenten had, maar het is goed om erbij stil te staan. En vooral om te kijken hoe je die momenten kunt doorbreken. Dit heeft mij wel weer net even dat beetje extra motivatie gegeven. 

 

Heeft het ook voor mooie resultaten gezorgd? 

meer lezen 0 commentaren

Mijn zwakke momenten!

Ik merk dat ik steeds vaker de boel de boel laat en denk ach die ene keer kan ik echt wel een extraatje pakken! Maar als je dit dagelijks denkt, dan val je zo weer terug in je oude patronen. 

 

Ik moet deze gewoonte zien te doorbreken en dit kan wat mij betreft alleen als ik inzichtelijk maak wanneer ik mezelf laat gaan. 

 

Vandaag ga ik met jullie mijn zwakke momenten delen!

meer lezen 0 commentaren

Resultaten week 17!

Het begint een beetje een rode draad te worden de afgelopen weken. Ik klaag dat ik weer gesnoept heb en niet de resultaten heb bereikt die ik zou willen bereiken!

Eigenlijk is het gewoon: eigen schuld dikke bult!. 

 

Ik kan wel klagen dat ik niet tevreden ben en dat het zolang duurt voordat ik mijn doel heb bereikt, maar ik doe het toch echt zelf. Niemand anders steekt er eten in mijn mond of zegt: Marly pak nou maar die bak ijs! Nee, dat doe ik allemaal zelf! 

 

Ben je toch nog benieuwd wat mijn resultaten zijn van de afgelopen week? Lees dan snel verder!

meer lezen 4 commentaren

Resultaten week 16!

Het heeft wat energie gekost, maar ik heb de draad weer opgepakt. Ik eet weer gezonder, ik snoep minder, dus het gaat de goede kant op. Het kan nog wel beter, want ik track nog niet al mijn eten. Ik denk zodra ik me weer meer richt op mijn macro's de resultaten waarschijnlijk ook weer beter worden. Dat is een kwestie van doen!

 

Ben je benieuwd wat mijn resultaten van deze week zijn? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Resultaten week 15!

Helaas zit de vakantie er weer op en moeten we weer terug naar de realiteit! 

 

Wat was het heerlijk om even niks te moeten, te genieten en nergens bij stil te staan. Dat heeft me echt even goed gedaan, alleen zo jammer dat je thuis altijd terug valt in je oude gewoontes! 

 

Deze week laat ik jullie weten of ik ben aangekomen tijdens mijn vakantie en zo ja hoeveel en deel ik natuurlijk de resultaten van afgelopen week.  

 

Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Resultaten week 14!

Deze week is mijn blog net even anders dan jullie van mij gewend zijn. Afgelopen week zijn wij een weekje naar Italië geweest en we zijn pas vannacht terug gekomen. Ik ben dus nog niet in de gelegenheid geweest om op de weegschaal te gaan staan en heel eerlijk ben ik ook wel een beetje bang voor het resultaat. 

 

Omdat het vakantie was heb ik besloten ook te genieten van al het lekkere eten wat Italië te bieden heeft. Zoals de heerlijke pasta's, pizza's en ijsjes. Zoveel meer koolhydraten dan mijn lichaam gewend is. Maar dat geeft niet. Dat mag ook wel eens. Volgende week laat ik jullie weten wat de schade was na een weekje Italië. 

 

Deze week ga ik met jullie de foto's delen van mijn broek die ik heb gekocht net na mijn bevalling en van mijn broek die ik paste voor mijn zwangerschap. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 3 commentaren

Resultaten week 13!

Het heeft even geduurd, maar ik vind dat ik in mijn gezicht nu toch wel kan zien dat ik al redelijk wat kilo's kwijt ben. Ik heb niet meer zo'n bolle kop en ik kom steeds dichterbij de rechtse variant van de foto. Oké wel minder bruin en 6 jaar ouder, maar dat hoort bij het leven! 

 

In ieder geval heel fijn dat ik zelf ook al een beetje het verschil ga zien. Maar was de weegschaal deze week lief voor me? Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 2 commentaren

Afvallen met kids!

Deze week staat een beetje in het teken van mijn fitjourney. Aangezien ik afgelopen week even een dipje had, wil ik er juist deze week extra bij stilstaan. Dit zorgt ervoor dat ik de juiste focus heb en weer lekker kan knallen. 

 

 

In deze blog deel ik met jullie met tips/struggels wat betreft mijn afvalproces in combinatie met het moederschap. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 2 commentaren

Resultaten week 12!

Afgelopen had ik even een dipje en daarover heb ik ook een blog geschreven! Alles zat even tegen en ik was het zo beu om elke dag weer op mijn voeding te moeten letten. Ik liet de teugels een beetje los (soms een beetje veel) en besefte dat ik weer terug viel in mijn oude gewoontes. Ben je benieuwd of ik ondanks deze terugval toch resultaten heb kunnen boeken? Lees dan snel verder!

meer lezen 3 commentaren

Soms ben je het even beu!

Soms ben je (ik) het gewoon even beu. Ik heb zo'n weekje. Alles lijkt tegen te zitten, mijn hoofd zit vol en ik word zo moe van de eeuwige strijd tegen die kilo's. Elke dag begin ik vol goede moed met gezond eten, maar naarmate de dag vordert verzwak ik en ga ik wat makkelijker om met extraatjes en de hoeveelheden. Op deze manier ga ik natuurlijk nooit mijn doelen bereiken. Daarom dat ik weer even terug moet naar de basis in de hoop zo mijn motivatie weer te vinden. 

meer lezen 0 commentaren

Resultaten week 11!

Het is zo fijn om weer back on track te zijn! Ik heb weer de juiste focus. Ik vind het weer leuk om uit te zoeken wat ik op een dag kan en mag eten en de verleiding lonkt niet meer naar mij. Ben je benieuwd of ik ook deze week weer een goed resultaat heb behaald? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Fouten die ik maak tijdens het afvallen

Na mijn struggles van de afgelopen week vond ik het wel verstandig om eens na te denken over de "fouten"  die ik maak (en wellicht vele anderen met mij) tijdens het afvallen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 2 commentaren

Resultaten week 10!

Na mijn resultaten van vorige week was ik ervan overtuigd dat ik deze week de 10  kilo wel zou aantikken. Niet slecht toch 10 kilo in 10 weken. Oké in het verleden heb ik het wel eens beter gedaan, maar die resultaten waren helaas ook niet blijvend! Ben je benieuwd hoe het is gegaan en ben je benieuwd naar de resultaten die ik bereikt heb deze week? Lees dan snel verder!

meer lezen 5 commentaren

Tastea

Enkele weken geleden ben ik benaderd door Tastea. Ik had dit merk al voorbij zien komen op Instagram en Facebook, maar me er eigenlijk nog niet verder in verdiept. Totdat ik een mailtje ontving of ik één van hun theeën wilde uitproberen. Ik heb meteen een kijkje genomen op hun website en stond versteld van het ruime assortiment. Hier wilde ik wel meer van weten. Ik heb heel erg getwijfeld tussen de Detox thee en de Skintight thee. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de thee die het beste past bij mijn fitjourney: de Skintight thee. Ben je benieuwd wat ik van de thee vind? Lees dan snel verder!

 

meer lezen