Food diary

Vandaag deel ik weer een eetdagboek met jullie. En voor de verandering heb ik eens gekozen voor twee niet standaard dagen. Want ook zulke dagen zitten er natuurlijk tussen en ik wil jullie deze dagen met jullie delen. 

Deze week deel ik een doordeweekse dag waarop ik een etentje met een goede vriendin gepland had staan en de dag van de halve marathon. 

Lezen jullie weer mee?
meer lezen 0 Berichten

Hoe overleef je een dagje uit?

Afgelopen tijd hebben wij een aantal keer een pretpark bezocht! Hier kunnen wij en voornamelijk de kids ontzettend van genieten, maar hoe overleef je een dagje pretpark als je gewicht wilt verliezen?

 

Vandaag deel ik met jullie hoe je het beste een dagje weg kunt aanpakken als je op je voeding let. 

 

Lezen jullie weer mee?

meer lezen 0 Berichten

Food Diary

Het is weer tijd voor een Food Diary. Net als de andere keren deel ik weer met jullie een doordeweekse dag en een dag uit het weekend. Deze keer deel ik met jullie wat ik allemaal op heb op mijn verjaardag en op een dag dat ik een langere duurloop heb gelopen. 

 

Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder! 

meer lezen 0 Berichten

My Fitjourney

Afgelopen week was het echt prachtig weer. Eindelijk voelde het weer een beetje als zomer in Nederland en dat gevoel van zomer geeft voor mij alleen maar meer motivatie om goed mijn best te doen voor de laatste kilo's. Want de zomer betekent ook minder lagen kleding aan, tenzij je het heerlijk vindt om je kapot te zweten. 

 

Ben je benieuwd hoe afgelopen weken zijn gegaan? Lees dan snel verder!

meer lezen 3 Berichten

Food Diary

Inmiddels is mijn laatste eetdagboek alweer twee weken geleden en is het weer tijd voor een kijkje in mijn eetpatroon. Ook deze week deel ik met jullie een doordeweekse dag en een dag uit het weekend. Afgelopen week heb ik heel goed op mijn voeding gelet en dit kun je ook wel terug zien in mijn eetdagboek van de doordeweekse dag. De dag in het weekend was wat anders dan een normale dag in het weekend aangezien we een dagje naar de Efteling zijn geweest. Nu had ik er natuurlijk voor kunnen kiezen om een andere dag te laten zien, maar ik wilde jullie ook een reëel beeld geven wat ik op zo'n dag vaak eet. 

 

Kijken jullie weer mee?

meer lezen 0 Berichten

My Fitjourney!

Het heeft een paar weken geduurd voordat ik mijn draai weer had gevonden, maar eindelijk kan ik zeggen dat ik weer wat meer ritme in mijn voeding heb. Het is nog niet helemaal op en top, maar het is al zoveel beter dan de afgelopen weken. Nu is het een kwestie van volhouden en doorzetten om mijn doelen te bereiken. 

 

Ben je benieuwd hoe de afgelopen weken waren? Lees dan snel verder! 

meer lezen 3 Berichten

Hoe heb ik Pasen overleefd?

De paasdagen zijn weer voorbij en nu duurt het in ieder geval weer tot december voordat er echt weer een feestdag komt waarbij er ook daadwerkelijk extra gegeten wordt. 

 

Nu staat Pasen in mijn optiek niet gelijk aan veel eten, maar toch eet je die dagen net wat anders dan op een normale dag. Aangezien ik nog steeds bezig ben met mijn fitjourney heb ik toch geprobeerd een goede balans te vinden. Vandaag deel ik met jullie of dit is gelukt en hoe! 

 

Lezen jullie weer mee?

meer lezen 1 Berichten

Eetdagboek!

Zoals eerder aangegeven wordt mijn eetdagboek de komende tijd een vaste rubriek op mijn blog. Op deze manier geef ik jullie een kijkje in mijn eetgewoonten en het is een leuke afwisseling ten opzichte van mijn fitjourney.

 

Deze week deel ik een doordeweekse dag en een dag in het weekend met jullie. En helaas hoort daar niet een van de paasdagen bij. Hoe ik de paasdagen heb overleefd laat ik jullie over een paar dagen weten!

 

Ben je benieuwd wat ik zoal eet? Lees dan snel verder! 

meer lezen 0 Berichten

Pasen

Aankomend weekend hebben we weer een lekker lang weekend, omdat het Pasen is. De associatie die ik met Pasen heb is toch wel Chocolade. Heel veel chocolade. Alleen in tegenstelling tot voorheen ga ik daar heel anders mee om. Je bereikt namelijk je doelen niet als je al weken alleen maar paaseitjes eet. Was het maar zo makkelijk. Maar dit betekent niet dat je niet kan genieten van de lekkere dingen! Vandaag deel ik met jullie hoe ik van plan ben om de paasdagen te overleven. 

Lezen jullie weer mee?
meer lezen 0 Berichten

NBFM Summerbodychallenge

Nog 12 weken en dan is het zomer! Dus we moeten nog hard aan de bak willen we echt summerproof zijn! Want op dit moment ben ik toch heel blij dat ik mezelf nog lekker kan verstoppen in een groot en warm vest! De NBFM summerbodychallenge kwam dan ook precies op het juiste moment! 

Ben je benieuwd wat het inhoudt? Lees dan snel verder!
meer lezen 5 Berichten

Even wat anders!

Inmiddels neem ik jullie al bijna een jaar mee in mijn fitjourney. Wat begon als een ware strijd tegen de overtollige kilo's, welke hele goede momenten kende, maar ook diepe dalen. Waar ik mijn eerste doel van het verliezen van 15 kilo inmiddels heb behaald, maar dat vond ik nog niet genoeg, dus ging ik verder.

 

Wil ik jullie nu even iets anders voorleggen. 

 

Lezen jullie weer mee?

meer lezen 0 Berichten

My Fitjourney the last episode!

Afgelopen week was het ziekenboeg hier in huis. De jongens hadden de griep en de meiden zijn vooralsnog bespaard gebleven. Zieke kindjes staat gelijk aan veel zorgen, extra zorgen aan je hoofd en 
minder slaap! Niet de beste factoren voor het bevorderen van het afvalporces, maar helaas hoort dit er ook bij! 

Vandaag deel ik hoe afgelopen week is gegaan op het gebied van voeding en sporten. Lezen jullie weer mee?
meer lezen 0 Berichten

Mijn Fitjourney the Last Epsiode!

Zo ik ben weer terug. Even een weekje geen blog. Waarom niet? Nou vorige week heb ik mij gericht op de dingen die ik belangrijk vind en hoe leuk ik het ook vind om te bloggen, lag mijn prioriteit even ergens anders. Dat heeft mij even goed gedaan. Even meer aandacht voor mijn gezin en het sporten en al het andere kwam even later. 

 

Dit houdt natuurlijk niet in dat mijn fitjourney niet gewoon door ging.

 

Ben je benieuwd hoe afgelopen weken waren? Lees dan snel verder! 

meer lezen 2 Berichten

Mijn Fitjourney the last episode!

Hoppa en we zijn weer een weekje verder. Gelukkig een veel betere week dan de week hiervoor. Op emotioneel gebied, maar ook qua voeding. 

 

De rust is wedergekeerd in huis en dat geeft ook rust in mijn hoofd.

 

Ben je benieuwd hoe afgelopen week is gegaan? Lees dan mee! 

meer lezen 0 Berichten

NBFM Programma

De afgelopen maanden heb ik het NBFM programma gevolgd en heb ik jullie hierin meegenomen. Wekelijks heb ik gedeeld wat ik van het programma vond en wat mijn resultaten waren.  

 

Vandaag deel ik met jullie wat ik van het programma vind. 

 

Lezen jullie weer mee?

 

meer lezen 0 Berichten

Mijn Fitjourney the last Episode

Mijn Newbornfitmama fitjourney zit er officieel op, alleen ga ik nog 3 maanden eens per maand contact hebben met Kimberly om te kijken hoe het nu gaat, loop ik ergens tegen aan of heb ik ergens hulp bij nodig?

 

Voor nu ga ik proberen mijn laatste kilo's kwijt te raken en dan komt het moeilijkste gedeelte op gewicht blijven. Dat blijft toch wel een dingetje!

 

Zijn jullie benieuwd hoe afgelopen week is gegaan?

 

Lees dan snel verder!

meer lezen 1 Berichten

Mijn NBFM Fitjourney deel 14!

Best wel een beetje raar, maar morgen heb ik mijn laatste sessie met Kimberly en dan zit mijn NBFM Fitjourney erop. 

 

Ruim 12 weken heeft Kimberly mij begeleid op het gebied van voeding en sporten en heb ik mezelf en mijn lichaam uitgedaagd. 

 

Ben je benieuwd wat het NBFM programma mij heeft gebracht? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 Berichten

Mijn NBFM Fitjourney deel 13!

Ik ben blij dat afgelopen week er weer op zit, want het was niet mijn beste week en dan zitten we gewoon pas in de derde week van het jaar. Gelukkig doe ik niet aan goede voornemens, anders had nu af gefaald. Gelukkig probeer ik het niet meer te zien als alles of niets en zoek ik naar de gulle middenweg en daar hoort acceptatie bij. Ik moet accepteren dat niet alles perfect kan gaan. Ook ik ben maar een mens en soms heb je gewoon een mindere week. Voorheen zou ik dit benaderen als falen en zou ik de teugels volledig loslaten. Hoe heb ik dat deze week aangepakt en heb ik toch nog resultaten behaald?

 

Lees snel verder en je komt er achter! 

meer lezen 0 Berichten

Eetdagboek

Het is weer even geleden, maar ik vond dat het weer eens tijd werd om een eetdagboekje te delen. 

 

Hiermee wil ik jullie inzicht geven in wat ik nu zoal eet en ben ik ook benieuwd wat jullie ervan vinden. 


Lezen jullie weer mee?

meer lezen 2 Berichten

Mijn NBFM Fitjourney deel 12!

Mijn NBFM Fitjourney zit er bijna op. Eigenlijk zou dit mijn laatste week zijn, alleen eind januari heb ik nog 1 sessie staan en dan zit mijn avontuur erop. 

 

Toch wel raar dat ik het straks weer in mijn eentje moet doen, maar als het goed is is mijn basis en mindset nu goed om zelf door te kunnen gaan. 

 

Voor nu gaan we weer eens kijken wat de resultaten van afgelopen week zijn. 

meer lezen 1 Berichten

Mijn NBFM Fitjourney deel 11!

Alle feestdagen zijn weer voorbij en het is weer tijd om in gareel te komen! Sinds afgelopen jaar duren bij ons alleen de feestdagen net een beetje langer, want Evy is op 5 januari jarig en dat moet natuurlijk wel gevierd worden! 

 

Ben je benieuwd of ik de draad weer heb kunnen oppakken en of ik ook weer wat gewicht verloren ben? Lees dan snel verder!

meer lezen 1 Berichten

Mijn doelen voor 2018!

Op social media zie ik van iedereen zijn/haar doelen voor 2018 voorbij komen en dat motiveerde mij om ook eens na te denken wat mijn doelen voor 2018 zijn! Wat wil ik allemaal doen en bereiken? Vandaag deel ik het met jullie! 

 

Lezen jullie weer mee?

meer lezen 1 Berichten

Mijn NBFM Fitjourney deel 10

Happy New Year! Iedereen een goede jaarwisseling gehad? Nog brak van de glazen champagne of je buik nog vol van alle oliebollen?

 

Ik heb gisteren in ieder geval genoten van de toastjes, appelbeignets en de borrels! Het is tot slot van rekening maar één keer per jaar oudejaarsavond! 

 

Ben je benieuwd hoe afgelopen week is gegaan? Zitten er nog kilo's van de kerst aan of ben ik toch nog afgevallen?

meer lezen 0 Berichten

Mijn NBFM Fitjourney deel 9!

Vrolijk Kerstfeest! Is iedereen het eten al beu of zijn we allemaal nog aan het genieten van de varkenshaas, de rollade , de crème brullee of een heerlijke tiramisu?

 

De kerstdagen zijn weer voorbij gevlogen en ik heb genoten van de dagen. Het samen zijn met mijn gezin en familie en van het lekkere eten. 

 

Ben je benieuwd wat mijn resultaten zijn van afgelopen week Lees dan snel verder!

meer lezen 3 Berichten

Hoe ga ik de feestdagen (proberen te) overleven!

Santa Clause is coming to town. Nog twee nachtjes slapen en het is Kerstmis. Een feest van gezellig samen zijn, maar ook veel lekker eten. Lekker uitgebreid ontbijten, daarna weer lekker lunchen, taartjes, chocolade, toastjes, uitgebreid diner, overheerlijke toetjes, wijntjes en ga zo maar door. Kerstmis is een caloriebom! Gelukkig is het wat dat betreft niet elke dag Kerstmis. 

 

Maar nu ik zo goed op weg ben, vind ik het toch wel zonde om mezelf volledig te laten gaan. Maar hoe ga ik het dan aanpakken?

 

Vandaag deel ik dit met jullie!

meer lezen 0 Berichten

Mijn NBFM Fitjourney deel 8

Nog een weekje en dan is het gewoon al Kerstmis! Een heerlijk feest met vooral veel eten. Niet alleen in de avond, maar ook overdag! Gelukkig is het wat dat betreft nog niet zo ver en heb ik afgelopen week nog even kunnen knallen! 

 

Ben je benieuwd of ik de draad weer heb kunnen oppakken na een weekendje weg of ben ik blijven hangen in de weekend vibes? Lees dan snel verder!

meer lezen 1 Berichten

NBFM FITJOURNEY deel 7!

Inmiddels zit ik alweer op de helft van het Newbornfitmama programma. Nog 6 weekjes en dat zit het er alweer op. Ik hoop natuurlijk mijn doelen te gaan bereiken en daar ga ik hard mijn best voor doen, maar ook komt nu de moeilijkste periode van het jaar: DE FEESTDAGEN! 

Vandaag deel ik met jullie natuurlijk mijn resultaten van afgelopen week, maar ook wat ik in de afgelopen 6 weken al bereikt heb. 

Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
meer lezen 3 Berichten

Alles of niets!

Ik ben echt een alles of niets type en dat vind ik eigenlijk best wel een storende eigenschap. 

 

Of ik ga ergens voor de volle 100% voor of ik laat de boel de boel en het interesseert me niet. Dit is vooral op het vlak qua afvallen en dit is ook echt een terugkerend patroon de afgelopen jaren. Nu wil ik dit patroon eens doorbreken, alleen weet ik nog niet hoe. Daarom dat ik voor mezelf eens probeer op te sommen waar dit gedrag dan vandaan komt. 

 

Lezen jullie weer mee?

meer lezen 0 Berichten

NBFM Fitjourney deel 6!

Vanavond is het pakjesavond. Een avond die wij vroeger vierden met allerlei lekkernijen, zoals een taartje, chipjes en toastjes. Nu zijn de kindjes nog best klein en gaat het hun voornamelijk om de cadeautjes. Maar Sinterklaas staat wel bekend om allerlei verleidingen: pepernoten, chocoladeletters, kikkers/muizen, chocoladepepernoten, banketletters en ga zo maar door.  Stuk voor stuk vind ik het lekker, maar heb ik me afgelopen week kunnen inhouden?

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

meer lezen 1 Berichten

NBFM Fitjourney deel 5!

Na elke sessie met Kimberly raak ik steeds meer gemotiveerd! Ik heb een doel voor ogen en ik ga er voor de volle 100% voor! Ik ben ook echt zo benieuwd wat ik aan het einde van dit programma bereikt heb. Niet alleen qua kilo's, maar ook mentaal. 

 

Ben je benieuwd hoe afgelopen week was? Lees dan snel verder!

meer lezen 2 Berichten

NBFM Fitjourney deel 4!

De weken vliegen de laatste tijd voorbij. Dat is meestal in de laatste maanden van het jaar. Dan heb je het druk op je werk en privé en voor je het weet is het alweer kerstmis. 

 

Een voordeel dat de tijd zo snel gaat, is dat je helemaal niet zo bezig bent met eten. Het komt ook geregeld voor dat ik door de drukte zelfs mijn tussendoortjes even vergeet. 

 

Ben je benieuwd hoe afgelopen week is gegaan? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 Berichten

NBFM Fitjourney deel 3!

De eerste week zit erop! Een week lang heb ik mijn eten bijgehouden, maar nu in plaats van allerlei ongezonde dingen te eten. Heb ik nu mijn dagelijkse calorieën ingedeeld met gezonde producten. 

 

Ben je benieuwd hoe afgelopen week is gegaan en of ik al resultaten heb geboekt? Lees dan snel verder! 

meer lezen 4 Berichten

NBFM Fitjourney deel 2!

Vanaf nu zijn we echt gestart. Je zal wel denken dat zei je vorige week al. Dat klopt. Alleen vorige week heb ik mijn eerste sessie gehad met Kimberly. We hebben toen bepaalt wat mijn doelen zijn, die ik met jullie gedeeld heb. Ik heb toen mijn eerste workout gehad, om zo mijn startpunt te bepalen en Kimberly heeft een weekje meegekeken in mijn voedingspatroon. Ben je benieuwd hoe het is gegaan? Lees dan snel verder!

meer lezen 1 Berichten

NBFM Fitjourney

De komende 12 weken ga ik het programma van Newborn Fitmama Kimberly volgen en ik ga jullie hierin meenemen. 

 

Vandaag deel ik met jullie wat het programma inhoudt en wat mijn doelen voor de komende weken zijn. 

 

Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 1 Berichten

Resultaten week 25!

We zijn weer een weekje verder! En wat voor een week. Een week vol emoties. Het was een rollercoaster. En als ik ergens slecht tegen opgewassen ben dan is het omgaan met verdriet. Het gaat bij mij dan vaak twee kanten op . Eerst eet ik helemaal niets en vervolgens eet ik alles wat los en vast zit. 

 

Daarom heb ik deze week besloten even niet te wegen, om mezelf niet teleur te stellen. Toch neem ik jullie mee in afgelopen week. 

meer lezen 3 Berichten

Resultaten week 24!

Na een aantal weken de weegschaal compleet genegeerd te hebben werd het weer tijd om de schade te bekijken. Eigenlijk had ik weinig zin om op de weegschaal te gaan staan, maar ik wist dat het wel goed voor me zou zijn! Ik moest even inzichtelijk krijgen hoe ik er op dit moment voor sta om op die manier weer een nieuwe plan de campagne te maken.

 

Ben je benieuwd wat mijn resultaten zijn na een paar weken niet wegen? Lees dan snel verder!

meer lezen 3 Berichten

Fit journey part 4

Het is zover. Ik heb afgelopen zondag de Halve Marathon gelopen in Eindhoven en vanaf nu ga ik weer wat strenger op mijn voeding letten. In plaats van een wintervachtje te creëren ga ik alvast werken aan mijn versie van mijn summerbody! 

Voor deze week nog geen weegresultaten aangezien ik vrijdag pas voor het eerst op de weegschaal ga staan! Toch deel ik met jullie hoe afgelopen week is gegaan. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
meer lezen 0 Berichten

Fitjourney part 3!

Sorry even nog een weekje niet wegen. Ik weet dat ik nu niet blij ga worden van de resultaten en ik heb daarom besloten even niet te wegen. Ik wacht tot na de Halve Marathon en ga het dan weer oppakken!

 

Dus voor deze week even nog een blog zonder resultaten. Wel deel ik met jullie hoe afgelopen gegaan is. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 1 Berichten

Fitjourney deel 2!

Inmiddels heb ik bijna twee weken niet op de weegschaal gestaan en heel eerlijk voelt dit heel bevrijdend. Het is zo fijn om niet met het getalletje bezig te zijn. Het gewicht is natuurlijk maar een cijfer en het is fijn om nu niet te weten wat het cijfertje op de weegschaal is. Aalleen mijn gevoel zegt dat het niet echt heel positief gaat zijn. Nog een weekje en dan ga ik me weer wegen. Spannend. Ben je toch benieuwd hoe afgelopen week was? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 Berichten

Fitjourney deel 1!

Zoals in mijn vorige blog aangeven, heb ik besloten twee weken mezelf niet te wegen. Ik wil even de focus van mijn gewicht halen in de hoop dat ik zo  weer mijn draai kan vinden en blij met mezelf kan zijn, zonder dat getalletje op de weegschaal. 

 

 

Vandaag dus een iets andere blog dan dat jullie van mij gewend zijn. Een keer geen getallen, maar ik neem jullie mee in mijn fitjourney van de afgelopen week. 

meer lezen 0 Berichten

Resultaten week 23!

Eigenlijk ben ik best boos op mezelf! Ik ben het echt even beu. Net iets meer dan een kilo verwijderd van mijn eerste doel en ik blijf de mist in gaan. En dat is iets wat ik absoluut niet wil. Afgelopen week kwam door mijn hormonen en daar word ik zo moe van. Aanstaande donderdag zal ik hierover een blogje delen. 

 

Maar voor nu is het gewoon jammer dat het gaat zoals het gaat. Ik heb daarom besloten het even anders te pakken in de hoop dat dit helpt. 

 

Ben je (ondanks mijn klaagzang) toch benieuwd naar mijn resultaten? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 Berichten

Resultaten week 22!

Het was met het weekje wel zeg! Ik heb de controle totaal verloren en ik weet ook waardoor het komt. Vorig weekend ben ik een weekend naar Mysteryland geweest (super tof). In dat weekend heb ik niet veel gegeten, alleen alles wat ik op heb was ongezond. Ik heb een weekend geleefd op broodjes, friet en kroketten en natuurlijk alcohol. Niet de gezondste keuzes, maar dit mag ook wel eens. Ik was van plan om de maandag weer de draad op te pakken, alleen ik bleef in een soort van vakantiestemming hangen en het ging eigenlijk van kwaad tot erger. 

 

Ben je benieuwd of ik toch een stapje dichter bij mijn doel ben? Lees dan snel verder!

meer lezen 1 Berichten

Resultaten week 21!

Ik heb de smaak weer helemaal te pakken! Ik houd netjes mijn eten bij, ik pak niks extra's en ik merk dat dit werkt. Dit houdt niet in dat ik het af en toe niet moeilijk heb. Ik moet toch echt opletten wat ik eet en bewuste keuzes maken. Soms is het dan ook zo frustrerend dat Jimmy gewoon alles (lees: ook in grote hoeveelheden) kan eten, zonder daar maar van aan te komen. Als ik zou eten wat hij eet dan ben ik binnen no-time tonnetje rond. Maar ik weet ook dat het geen zin heeft om mezelf met hem te vergelijken. Ik ben een vrouw en hij een man en wij hebben hebben een ander metabolisme. 

 

Ben je benieuwd of ik weer een stapje dichterbij mijn doel ben? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 Berichten

Resultaten week 20!

Inmiddels zijn we weer een weekje verder! Een regenachtige week! Van het weer word je in ieder geval niet vrolijk. Of ik dat van de weegschaal deze week wel wordt? Ik heb in ieder geval mijn best gedaan. Ik heb heel de week mijn voeding bijgehouden, zodat ik zeker wist dat ik niet teveel zou eten. 

 

Heeft dit ook het gewenste resultaat opgeleverd? Lees snel verder en je komt erachter!

meer lezen 4 Berichten

WINACTIE!!

Inmiddels kunnen jullie mijn fitjourney al ruim 20 weken volgen. Ik ben inmiddels al 12.2 kilo kwijt, welke ik behaald heb met vallen en opstaan en nog een keer te vallen en weer op te staan. 

 

In de afgelopen weken heb ik echt veel steun van jullie mogen ontvangen en ook dat mag beloond worden. Daarom deze win-actie. 

 

Ben je benieuwd wat de win-actie inhoudt? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 Berichten

Resultaten week 19!

Na het schrijven van mijn blog met mijn zwakke momenten, is er toch wel een lampje gaan branden. Als ik mijn doelen wil gaan bereiken dan moet ik dat toch echt zelf gaan doen! Het is voor mij duidelijk wanneer ik sneller de mist in ga, dus ik moet zorgen dat ik op die momenten afleiding zoek. 

 

Ben je benieuwd of het mij gelukt is om weer af te vallen? Lees dan snel verder!

meer lezen 2 Berichten

Tastea Detox Blend

Lucky me. Ik ben weer benaderd door Tastea om een thee Blend te testen. Super leuk! Vooral omdat ik de vorige keer twijfelde tussen de Skintight Blend en de Detox Blend. De Skintight heb ik de vorige keer gekozen, dus deze keer ben ik gegaan voor de Detox kuur van 30 dagen. 

 

Ben je benieuwd naar mijn ervaring met de Detox kuur? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 Berichten

Resultaten week 18!

Het heeft voor mij persoonlijk wel geholpen om mijn zwakke momenten inzichtelijk te maken. Het is niet zo dat ik niet wist dat ik die zwakke momenten had, maar het is goed om erbij stil te staan. En vooral om te kijken hoe je die momenten kunt doorbreken. Dit heeft mij wel weer net even dat beetje extra motivatie gegeven. 

 

Heeft het ook voor mooie resultaten gezorgd? 

meer lezen 0 Berichten

Mijn zwakke momenten!

Ik merk dat ik steeds vaker de boel de boel laat en denk ach die ene keer kan ik echt wel een extraatje pakken! Maar als je dit dagelijks denkt, dan val je zo weer terug in je oude patronen. 

 

Ik moet deze gewoonte zien te doorbreken en dit kan wat mij betreft alleen als ik inzichtelijk maak wanneer ik mezelf laat gaan. 

 

Vandaag ga ik met jullie mijn zwakke momenten delen!

meer lezen 0 Berichten