Online je boodschappen bestellen?

Als je er vaak alleen voor staat met drie kleine kindjes, dan kan het doen van boodschappen een hele onderneming zijn. Het liefst heb ik niet dat meer dan één kindje door de winkel loopt (lees: rent), dus dan moeten er al twee in de winkelwagen. Evy kan gelukkig nog in het zitje, maar Remy of Jaimey zullen in de kar moeten zitten. Daardoor blijft er nog maar weinig ruimte over voor mijn boodschappen. Ondanks dat ik de uitdaging van het doen van de boodschappen niet snel uit de weg ga en een hele plan de campagne maak voor het doen van de boodschappen, vind ik het som ook heel makkelijk om mijn boodschappen te bestellen. Helaas wordt in deze regio nog niet veel bezorgd, maar in andere regio's is dat gelukkig anders. 

 

Hans van Maaltijdbox.org deelt vandaag met ons wat de voor- en nadelen zijn van het online doen van je boodschappen en wat de kosten zijn! 

 

Lezen jullie weer mee?

meer lezen 0 Berichten

Maaltijdbox Kerstmis!

Vandaag voor de verandering een keer geen blog van mezelf, maar een gastblog van Hans van maaltijdbox.org.

 

Hans heeft een blog geschreven over de maaltijdboxen die er zijn voor Kerstmis en heeft deze vergeleken qua inhoud, prijs en of deze geschikt zijn voor kinderen. Vooral dat laatste vind ik erg belangrijk, want ik vind maaltijdboxen er altijd heel leuk uitzien, alleen vaak zijn ze niet geschikt voor kindjes en dat vind ik dan een beetje zonde.

 

Ben je al benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 Berichten

Tastea Chai Dubai!

Dit overtreft echt alles! Thee met 23K eetbaar bladgoud! Dit geloof je toch niet? Maar deze thee bestaat echt! En niet alleen beschikbaar voor een Sjeikh in Dubai, maar voor iedereen! 

 

En lucky me dat ik deze thee mocht testen! Ik was erg benieuwd naar het goud, maar ook zeker naar de smaak! Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

meer lezen 2 Berichten

Cheescake

Ik ben echt een grote fan van Cheesecake, maar had tot voor kort nog nooit zelf een Cheesecake gebakken. Nu ik weet hoe simpel het is, ga ik het zeker vaker doen!

meer lezen

Likeur 43 Tiramisu

Als er iets was wat ik miste tijdens mijn zwangerschap, dan was het wel tiramisu. Vooral tijdens de feestdagen. Vandaag deel ik een recept met jullie van een tiramisu met likeur 43. Hier komen twee van mijn favorieten samen. 

 

Via de facebookpagina van Licor 43 had ik al een recept voorbij zien komen van een tiramisu in combinatie met Licor 43. Dit leek mij echt een gouden combinatie, want Licor 43 is één van mijn favoriete drankjes. Zodoende alle ingrediënten in huis gehaald en de tiramisu gemaakt. Deze ruim 12 uur in de koelkast laten staan (al moet ik zeggen dat 24 uur beter voldoet) en toen kon het proeven beginnen. Ook voor Jimmy was dit geen straf, want in de afgelopen maanden is ook hij een tiramisu liefhebber geworden. Onze mening: lekker, maar voornamelijk ik miste wat. Ik was dus niet geheel tevreden over mijn creatie, dus ik ben op het internet (lang leve google) gaan zoeken naar tiramisu recepten. Uiteindelijk dacht ik het ontbrekende ingrediënt gevonden te hebben: slagroom. Ik mocht dus nog een keer de keuken induiken en ik had gelukkig een aantal vrijwilligers die graag mijn tiramisu wilden proeven. Ik kon ze natuurlijk vooraf geen garanties geven, maar ze waren graag proefkonijn. De reacties: erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar. 

 

Door de Licor 43 is de tiramisu veel zachter van smaak. Je kan hem absoluut niet vergelijken met een “originele” tiramisu, maar ondanks dat is hij erg lekker. Jullie zijn nu vast erg nieuwsgierig, dus hierbij het recept:

 

 

 

meer lezen