Dekbed Discounter

Onlangs heeft Dekbeddiscounter mij benaderd of ik een van hun producten wilde testen. 

Dit wilde ik heel graag. In het verleden heb ik al eerder dekbedden bij hun besteld voor de jongens en daar was ik heel tevreden over en een nieuw dekbed is altijd welkom! 
Ben je benieuwd wat ik van Dekbeddiscounter vind? Lees dan snel verder!
meer lezen 0 commentaren

Leg ik de lat te hoog?

Na zo'n drukke maand als afgelopen maand, vraag ik me soms wel eens af of ik de lat niet te hoog leg voor mezelf. 

 

Eis ik niet teveel van mezelf, kan ik het mezelf niet wat makkelijker maken of is het goed zoals het is?

 

Ik heb de zaken voor mezelf eens op een rijtje gezet en deel mijn gedachten met jullie. Ik ben wel eens benieuwd hoe jullie het aanpakken en of jullie nog tips hebben voor mij?

meer lezen 1 commentaren

Mijn redding!

In een eerdere blog heb ik met jullie gedeeld dat ik in het verleden twee miskramen heb gehad. Na deze miskramen was ik al het vertrouwen in mijn lichaam verloren. Van mijn gynaecoloog heb ik medicatie gehad om mijn lichaam een handje te helpen bij het zwanger zijn. Vandaag deel ik hier meer over. 

meer lezen 3 commentaren

Fotofabriek.nl

Onlangs ben ik benaderd door Fotofabriek.nl met de vraag of ik interesse had om een foto op canvas te laten afdrukken? Natuurlijk had ik daar interesse in. Tegenwoordig maak je heel makkelijk foto's met je gsm, maar uiteindelijk doe je er niks mee en dat is zo zonde. Dit is was de uitgelezen kans om een mooie foto te laten afdrukken. 

 

Ben je benieuwd hoe mijn ervaring is met Fotofabriek.nl? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Schoentje zetten!

Dit weekend komt de Goed Heilig man weer aan in Nederland en dat brengt de nodige spanningen mee voor de kindjes. Ik vind het persoonlijk een geweldige tijd en geniet zo ontzettend van de fantasie en enthousiasme van de kindjes. 

 

Een van de tradities van Sinterklaas is het zetten van een schoentje. Hoe vaak laten wij onze kindjes een schoentje zetten en wat doen wij erin?

meer lezen 0 commentaren

Wanneer ben je als gezin compleet?

Het kan aan mij liggen, maar als ik om mij heen kijk lijkt tegenwoordig heel veel stellen 3 kindjes te hebben  in plaats van 2. Ik zie het op straat, maar ook veel op social media. 3 lijkt het nieuwe 2 te zijn. 

 

Maar wanneer ben je nu als gezin compleet? Vandaag deel ik met jullie hoe dit voor ons was! 

meer lezen 1 commentaren

Hoe ga je om met de dood

In een slechts enkele weken hebben we twee naasten verloren. In september is Jimmy zijn opa plotseling overleden en twee weken geleden is mijn oma overleden. Het overlijden van een naasten brengt veel verdriet met zich mee. Dit verdriet krijgen je kindjes ook mee. 

 

Vandaag deel ik in mijn blog in hoeverre wij onze kindjes in dit proces betrekken en wat wij hun vertellen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 3 commentaren

Hoe overleef je de wintertijd met kleine kindjes?

Dit weekend is het weer zover : de klok gaat een uurtje achteruit. Voorheen had ik helemaal geen moeite met de wintertijd, maar sinds ik kinderen heb mag wat mij betreft de wintertijd toch echt wel afgeschaft worden. 

 

Vandaag deel ik in mijn blog hoe wij onze kindjes voorbereiden op de wintertijd. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Jaimey 4 jaar!

Op 24 oktober 2013 moesten wij ons m 06.00 uur melden in het ziekenhuis van Eeklo ter voorbereiding van de keizersnede. We hadden geen idee wat ons te wachten stond. Natuurlijk hadden we wel een voorstelling gemaakt van wat er zou gaan komen, maar het echte werk is toch anders!

 

Op 24 oktober 2013 om 09.10 is onze zoon Jaimey geboren met een gewicht van 3620 gram en een lengte van 50 cm. 

 

Inmiddels zijn we 4 jaar verder en wordt onze grote vriend morgen 4 jaar!

meer lezen 1 commentaren

Wat ik zwaar vind aan er alleen voor staan!

Zoals vele van jullie wellicht wel weten sta ik er met enige regelmaat enkele weken alleen voor. Ik zie mezelf dan ook als een part-time alleenstaande moeder. 

 

In de weken dat Jimmy weg is voor zijn werk ben ik degene die het gezin draaiende houdt. Ik ben het gewend en draai er mijn hand niet voor om. Ik wist voordat we aan kinderen begonnen ook dat dit het geval zou zijn en het is een bewuste keuze geweest voor ons. Natuurlijk wist ik in het begin nog niet hoe het zou uitpakken, maar gelukkig vond ik het allemaal wel meevallen.

 

Toch zijn er van die momenten dat je het zwaar hebt. Vandaag deel ik deze momenten met jullie. 

meer lezen 2 commentaren

Hof van Saksen

Op het moment dat ik wist dat ik weer zou gaan werken wide ik graag nog een keer er tussenuit met mijn gezinnetje. Het liefst wilde ik een midweekje weg, aangezien Jaimey nu ook nog niet op school zit. Alleen wegens omstandigheden kwam dit niet uit en konden we alleen nog maar een weekend weg. Ach het is niet anders. Beter iets dan niets. 

 

Last minute hebben wij een weekendje Hof van Saksen geboekt. Aangezien Jaimey graag op vakantie wilde naar de ballenbak en het liefst niet zo ver rijden als Italie. Sinds wij daar vorig jaar een keer geweest zijn, zijn we helemaal fan. Vandaag deel ik met jullie waarom!

meer lezen 0 commentaren

Hoe bereid je je kindje voor op het 4-jaar consult?

Enige tijd geleden kregen wij de papieren binnen voor de vaccinaties van Jaimey. Dit wordt de eerste keer dat Jaimey vaccinaties krijgt en dit bewust gaat meemaken. Stiekem vond ik dit wel een beetje eng, want Jaimey kan nogal hysterisch reageren op zulk soort dingen. Toch vond ik het belangrijk dat wij hem goed voorbereiden op de vaccinaties en tevens de oogtest. 

 

Vandaag deel ik met jullie hoe wij dit hebben aangepakt. 

meer lezen 1 commentaren

Hoe is het nu?

Het is al weer even geleden dat ik in mijn blog openhartig deelde over mijn postnatale depressie. Daarna is het lange tijd stil geweest. Je kon mijn fitjourney volgen, mijn hardloopavonturen en het leven van mij als moeder, maar dieper ging het niet. 

 

Vaak heb ik de vraag gekregen hoe het nu gaat en of ik dit in een blog wilde delen. Nu is het daar tijd voor. Deze blog stond al enige tijd gedeeltelijk klaar, alleen heb ik echt even getwijfeld of ik hem wilde plaatsen, want het is helaas niet allemaal rozengeur en zonneschijn(ik weet het niet de correcte uitdrukking, maar wel toepasselijk). Toch heb ik besloten dit wel te doen. Ik heb per slot van rekening ook mijn gevoelens net na mijn bevalling met jullie gedeeld, dus waarom het vervolg niet?

 

Ben je benieuwd hoe het nu gaat? Lees dan snel verder!

meer lezen 7 commentaren

Efteling!

Toen ik vroeger klein was hadden wij een abonnement op de Efteling. En ondanks dat wij er met enige regelmaat kwamen, bleef ik het geweldig vinden. 

 

Sinds een jaar heb ik ook een abonnement op de Efteling, want nu de kindjes nog klein zijn kunnen we er met gemak met enige regelmaat heen. Dit is niet wekelijks en soms niet eens maandelijks, maar toch haal ik de kosten eruit. De kindjes vinden het geweldig en als zij genieten, geniet ik ook. 

 

Twee weken terug heb ik samen met mijn moeder spontaan besloten om een dagje naar de Efteling te gaan. Vandaag deel ik met jullie hoe deze dag was. 

meer lezen 2 commentaren

Het leed dat anticonceptie heet!

Tot voor kort heb ik nooit echt stil gestaan bij anticonceptie. Het was zoals het was en ik vond het allemaal wel best. Ik wist wel dat ik er last van had, maarja ik dacht altijd wie niet. 

 

Alleen deze keer heb ik er wel heel erg veel last van en dat terwijl het normaal gesproken niet nodig zou zijn. 

 

Om jullie een beter beeld te geven wat er speelt neem ik jullie mee naar de afgelopen jaren!

meer lezen 1 commentaren

Kleine mannetjes worden groot!

4 jaar geleden was ik hoogzwanger, was ik nog aan het werk en keek ik uit naar mijn verlof. Nu 4 jaar later heb ik een nieuwsgierige peuter rondlopen die niet kan wachten totdat hij 4 jaar wordt en naar de basisschool mag. Elke dag vraagt Jaimey: ben ik al 4 mama? Nee nog niet lieverd. Over een paar weken mag mijn grote vriend voor het eerst gaan proefdraaien op de basisschool en hij kan echt niet wachten. 

 

Hoe bereiden we Jaimey voor op de basisschool?

meer lezen 2 commentaren

Waarom? Waarom? Waarom?

Mama waarom is de lucht blauw? Mama waarom heeft die meneer een hoed op? Mama wat is dat? Mama waar is dat voor?

 

Als mama van een peuter van ruim 3 jaar herken je waarschijnlijk deze vragen wel. Je kind heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij zich steeds meer bewust wordt van zijn/haar omgeving en nieuwsgierig is waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn. Je kind wil de wereld beter begrijpen en zal door het stellen van vragen steeds beter de verbanden kunnen leggen. 

 

Vandaag deel ik hoe je het beste met deze fase kunt omgaan! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! 

meer lezen 2 commentaren

Laat jij jouw jongen genoeg jongen zijn?

Met de nieuwe reclame van Sire wil Sire ouders aan het denken zetten over hoe ze met jongens omgaan! Als jongens te weinig ruimte zouden krijgen dan liggen onderpresteren, onzekerheid en motivatieproblemen op de loer. 

 

Als mama van twee jongens was ik wel nieuwsgierig naar deze campagne, maar had ik ook meteen het gevoel van: daar is de overheid weer die zich gaat bemoeien met onze manier van opvoeden. 

 

Toch wilde ik hier meer van weten en wilde ik vooral bekijken of ik/wij onze jongens voldoende jongen laat zijn. 

 

Sorry voor de blurry foto, maarja het is niet altijd even makkelijk een stoeipartij goed op een foto vast te leggen ;-).

meer lezen 1 commentaren

Boodschappen doen met 3 kindjes!

Zoals de meesten van jullie wel weten sta ik er vaak alleen voor en zal ik dus zelf mijn boontjes moeten doppen. Daar horen ook de boodschappen bij. Het liefst doe ik dit natuurlijk zonder kindjes, want dat is net toch een beetje ontspannender, maar dat gaat helaas niet altijd. 

 

Hoe pak ik de boodschappen aan met drie kindjes?

meer lezen 4 commentaren

Voorkeur voor geslacht?

De eerste vraag die vaak wordt gesteld zodra een zwangerschap bekend wordt gemaakt is: hoop je op een jongen of een meisje? De meesten zullen antwoorden: het maakt ons niets uit, zolang het kindje maar gezond is. Toch zijn er ook mensen die wel een voorkeur hebben en deze uitspreken. Op een of andere manier worden de ouders die een voorkeur hebben voor het geslacht van hun kindje vaak op een negatieve manier aangesproken. Want je moet tenslotte blij zijn dat je een kindje kan krijgen. Dat is zeker waar en de gezondheid van het kindje staat ook voorop, maar denk je dat de ouders met een voorkeur niet blij zijn met hun kindje of niet blij zouden zijn als het een andere geslacht zou hebben? Waarom mogen we onze voorkeur niet uitspreken en waarom moeten anderen ons daarop aanspreken? Ik vind het sowieso NOT DONE dat het steeds meer een gewoonte lijkt te worden dat we andere (aanstaande) ouders veroordelen/aanspreken op hun manier van opvoeden etc. 


Stiekem denk ik dat de meeste van ons wel een lichte voorkeur hebben voor het geslacht en dat is helemaal niet erg. Ik denk dat je gewoon fantaseert hoe je toekomst eruit zal zien en vaak heb je daar een bepaald beeld bij! 

 

Vandaag deel ik met jullie of wij een voorkeur hadden of niet!

meer lezen 6 commentaren

Borstvoeding of Flesvoeding?

Dit onderwerp wekt ongewild altijd hevige discussies op. Waarom? Meestal omdat anderen de mening van iemand anders niet respecteren of hun eigen zienswijze willen opleggen. Dit werkt niet. Iedereen moet doen waar zij zich toe bij voelt. 

 

Waar hebben wij voor gekozen en waarom?

meer lezen 1 commentaren

Hoe was onze vakantie?

Van thuis uit ben ik gewend om op vakantie te gaan en wil ik graag deze traditie voorzetten. Voor jimmy hoeft dit niet persé. Heel toevallig kreeg ik een content doorgestuurd over de voordelen van vakantie met kinderen. Ik heb deze naar Jimmy gestuurd en heb hem op deze manier kunnen overhalen. Ik zou iedereen ook echt aanraden dit even te lezen. 

 

De vakantie is onder andere goed voor de familieband, de creativiteit van de kindjes, het geluksgevoel en de hersenontwikkeling. 

 

Ben je benieuwd hoe onze vakantie was? Lees dan snel verder!

meer lezen 6 commentaren

Op autovakantie met kleine kindjes!

De een moet er niet aan denken en de ander draait er zijn hand niet voor om: op autovakantie met kleine kindjes. 

 

Wij wilden ook graag op vakantie dit jaar. Ik had geen zin om te vliegen, vooral omdat ik zeker weet dat het mij niet gaat lukken om niet teveel in te pakken, maar ik wilde wel naar de zon toe. Dan zit er niets ander op dan de auto te pakken, die vol te laden en de zon op te zoeken. Wij hebben besloten om met 3 kleine kindjes naar Italië te rijden, om daar te genieten van ons gezin en de zon. 

 

Ben je benieuwd hoe wij dit hebben aangepakt? Lees dan snel verder!

meer lezen 2 commentaren

Voorbereidingen voor de (auto) vakantie!

Nog geen twee weken geleden hebben Jimmy en ik Last-Minute besloten om op vakantie te gaan met het gezin. We waren er aan toe om even weg te gaan en we wisten zeker dat de kids dit geweldig zouden vinden!

 

Al snel hadden we besloten dat het een auto-vakantie naar Italië zou worden, met de voorkeur voor een kindvriendelijke camping. Dankij mijn lieve vriendinnetje Anne-Marie hebben we snel een keuze kunnen maken en kunnen boeken. Vanaf dat moment moest er nog van alles geregeld worden. 

 

Ben je benieuwd wat wij zoal geregeld hebben voor de vakantie? Lees dan snel verder!

meer lezen 2 commentaren

Slapen met je kids!

Geregeld zie ik hevige discussies voorbij komen op social media als het gaat om het slapen met je kindje. De ene moeder vindt dit een absolute no go, terwijl de andere moeder het geen probleem vindt als haar kroost bij haar slaapt. 

 

Hoe kijk ik hier tegenaan als moeder van drie kleine kindjes? 

meer lezen 1 commentaren

Afvallen met kids!

Deze week staat een beetje in het teken van mijn fitjourney. Aangezien ik afgelopen week even een dipje had, wil ik er juist deze week extra bij stilstaan. Dit zorgt ervoor dat ik de juiste focus heb en weer lekker kan knallen. 

 

 

In deze blog deel ik met jullie met tips/struggels wat betreft mijn afvalproces in combinatie met het moederschap. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 2 commentaren

Wat ik niet mis aan het zwanger zijn!

Ik vind zwanger zijn echt één van de meest bijzondere en mooiste gebeurtenissen uit het leven. Het is en blijft echt een wonder hoe zoiets kleins kan groeien tot een klein mini mensje! Wat dat betreft zou ik zo weer zwanger willen worden, maar dat gaat niet gebeuren. Wij voelen ons gezegend met onze drie gezonde kindjes en ons gezin is dan ook compleet. Ondanks dat ik altijd ontzettend heb genoten van het zwanger zijn en het soms ook echt nog wel kan missen, zijn er een aantal dingen die ik absoluut niet mis aan het zwanger zijn. Ben je benieuwd welke? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Disney Me Reader

Vanaf het moment dat Jaimey 6 maanden oud was zijn we begonnen met voorlezen en tot op heden doen we dat eigenlijk nog elke avond voordat hij gaat slapen. Dit is een heerlijk één op één momentje, waarbij Jaimey echt even tot rust komt voordat hij gaat slapen. Nadat wij een verhaaltje hebben voorgelezen, leest hij ook altijd nog een verhaaltje voor.

 

Nu zag ik laatst bij mijn nichtje Emma de Me-reader van Disney en dit vond ik toch wel heel leuk. Dus ik heb deze besteld via bol.com. Vandaag deel ik met jullie mijn ervaringen over de Me-reader. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

#MOMLIFE

De #MOMLIFE zie je steeds vaker voorbij komen op Social Media. Hiermee geven moeders je een kijkje in hun leven. Het gaat hierbij vooral om de niet perfecte plaatjes! De ontplofte woonkamer om 09.00 uur in de ochtend, een kind krijsend op de vloer in de supermarkt en ga zo maar door. Alle moeders zullen zich hier wel in herkennen en ik denk dat we bijna allemaal wel dagelijks in een dergelijke situatie terechtkomen. Vandaag deel ik 5 zaken die ook bij het leven van een moederleven horen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen

Wat doet een miskraam met je?

Een miskraam is niet alleen een aanslag op je lichaam, maar op op je mentale gesteldheid. Je droom valt in duigen, je verliest je zelfvertrouwen, de zin in het leven, je wordt onzeker, je vraagt je af waarom ik? Het liefst wil je alleen maar huilen, maar struint in de tussentijd het internet af voor een sprankeltje hoop en zet vervolgens je schouders eronder om weer door te gaan voor een nieuw wondertje.

 

Sommige van jullie zullen het weten, anderen wellicht niet. Maar ik heb twee miskramen gehad. Ik ben hier altijd redelijk open over geweest, maar mijn gevoelens heb ik nooit gedeeld. In deze blog ga ik dat wel doen. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!

meer lezen

Kinderkleding

Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst in een winkel ben geweest om kleding te kopen. Sinds ik moeder ben kies ik voor het gemak en koop ik (bijna) alle kleding online. Het nadeel hiervan is dat je steeds terug komt bij dezelfde merken en zo wellicht hele leuke kleertjes over het hoofd ziet. Vandaag deel ik met jullie waar ik de kleding voor mijn kindjes koop en welke merken dit vaak zijn. Zijn jullie benieuwd of hebben jullie tips? Ik hoor het graag! 

meer lezen

Het moederschap

Iedereen heeft zijn eigen manier van opvoeden, maar zet een stel moeders bij elkaar en zij zullen zich vaak herkennen in bepaalde situaties. Vandaag deel ik met jullie deze situaties!

meer lezen

Moederdag!

Zondag 14 mei is het weer moederdag. Sinds ik zelf ook mama ben kijk ik hier toch net iets anders naar. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder. 

meer lezen

Mijn bevallingsverhaal!

Morgen wordt Evy alweer 4 maanden, dus vond ik het tijd om mijn bevallingsverhaal met jullie te delen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen

Geen roze, maar een grijze wolk!

Je zou toch denken dat je na twee prachtige jongens en een meisje de meest gelukkige moeder ter wereld bent. Ja dat ben je zeker, alleen wat als je daar nu niet van kan genieten? In deze (persoonlijke) blog deel ik jullie mijn gevoelens van de afgelopen 3-4 maanden. 

meer lezen

Sporten met (drie) kleine kinderen!

Hoe combineer ik het sporten met drie kleine kindjes en een man die het merendeel van de tijd niet thuis is? Ben je benieuwd, lees dan snel verder. 

meer lezen

Baby Musthaves

Tijdens je zwangerschap word je doodgegooid met uitzetlijsten voor je baby. Ondanks dat dit erg uitgebreide lijstjes zijn, met soms overbodige zaken, zijn er toch een aantal zaken die ik je echt kan aanraden. In deze blog deel ik met jullie de baby musthaves volgens mij!

meer lezen

Wat vinden mij kinderen van de suikervrije drankjes?

Weten jullie nog dat ik enkele weken een blog had geschreven over de nieuwe suikervrije drankjes van Wicky en Sourcy? In deze blog deel ik onze ervaringen. 

meer lezen

Verzorgingsproducten kinderen

Vandaag vertel ik jullie over de verzorgingsproducten die ik voor mijn kinderen gebruik. 

meer lezen

Dit zou ik nooit doen en doe het nu toch!

Voordat ik mama was, had ik nooit gedacht dat ik bepaalde "moederdingen" zou gaan doen. Als ik een moeder deze dingen zag doen dacht ik altijd, dat ga ik dus echt niet doen. Reality-Check, ook ik doe deze dingen nu ook. Welke dingen zijn dat dan? Ik ga mijn top 5 met jullie delen. 

meer lezen

Wat krijgen mijn kinderen te drinken?

meer lezen

Pray for London

meer lezen

Dekbed Discounter

Onlangs heeft Dekbeddiscounter mij benaderd of ik een van hun producten wilde testen. 

Dit wilde ik heel graag. In het verleden heb ik al eerder dekbedden bij hun besteld voor de jongens en daar was ik heel tevreden over en een nieuw dekbed is altijd welkom! 
Ben je benieuwd wat ik van Dekbeddiscounter vind? Lees dan snel verder!
meer lezen 0 commentaren

Leg ik de lat te hoog?

Na zo'n drukke maand als afgelopen maand, vraag ik me soms wel eens af of ik de lat niet te hoog leg voor mezelf. 

 

Eis ik niet teveel van mezelf, kan ik het mezelf niet wat makkelijker maken of is het goed zoals het is?

 

Ik heb de zaken voor mezelf eens op een rijtje gezet en deel mijn gedachten met jullie. Ik ben wel eens benieuwd hoe jullie het aanpakken en of jullie nog tips hebben voor mij?

meer lezen 1 commentaren

Mijn redding!

In een eerdere blog heb ik met jullie gedeeld dat ik in het verleden twee miskramen heb gehad. Na deze miskramen was ik al het vertrouwen in mijn lichaam verloren. Van mijn gynaecoloog heb ik medicatie gehad om mijn lichaam een handje te helpen bij het zwanger zijn. Vandaag deel ik hier meer over. 

meer lezen 3 commentaren

Fotofabriek.nl

Onlangs ben ik benaderd door Fotofabriek.nl met de vraag of ik interesse had om een foto op canvas te laten afdrukken? Natuurlijk had ik daar interesse in. Tegenwoordig maak je heel makkelijk foto's met je gsm, maar uiteindelijk doe je er niks mee en dat is zo zonde. Dit is was de uitgelezen kans om een mooie foto te laten afdrukken. 

 

Ben je benieuwd hoe mijn ervaring is met Fotofabriek.nl? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Schoentje zetten!

Dit weekend komt de Goed Heilig man weer aan in Nederland en dat brengt de nodige spanningen mee voor de kindjes. Ik vind het persoonlijk een geweldige tijd en geniet zo ontzettend van de fantasie en enthousiasme van de kindjes. 

 

Een van de tradities van Sinterklaas is het zetten van een schoentje. Hoe vaak laten wij onze kindjes een schoentje zetten en wat doen wij erin?

meer lezen 0 commentaren

Wanneer ben je als gezin compleet?

Het kan aan mij liggen, maar als ik om mij heen kijk lijkt tegenwoordig heel veel stellen 3 kindjes te hebben  in plaats van 2. Ik zie het op straat, maar ook veel op social media. 3 lijkt het nieuwe 2 te zijn. 

 

Maar wanneer ben je nu als gezin compleet? Vandaag deel ik met jullie hoe dit voor ons was! 

meer lezen 1 commentaren

Hoe ga je om met de dood

In een slechts enkele weken hebben we twee naasten verloren. In september is Jimmy zijn opa plotseling overleden en twee weken geleden is mijn oma overleden. Het overlijden van een naasten brengt veel verdriet met zich mee. Dit verdriet krijgen je kindjes ook mee. 

 

Vandaag deel ik in mijn blog in hoeverre wij onze kindjes in dit proces betrekken en wat wij hun vertellen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 3 commentaren

Hoe overleef je de wintertijd met kleine kindjes?

Dit weekend is het weer zover : de klok gaat een uurtje achteruit. Voorheen had ik helemaal geen moeite met de wintertijd, maar sinds ik kinderen heb mag wat mij betreft de wintertijd toch echt wel afgeschaft worden. 

 

Vandaag deel ik in mijn blog hoe wij onze kindjes voorbereiden op de wintertijd. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

meer lezen 0 commentaren

Jaimey 4 jaar!

Op 24 oktober 2013 moesten wij ons m 06.00 uur melden in het ziekenhuis van Eeklo ter voorbereiding van de keizersnede. We hadden geen idee wat ons te wachten stond. Natuurlijk hadden we wel een voorstelling gemaakt van wat er zou gaan komen, maar het echte werk is toch anders!

 

Op 24 oktober 2013 om 09.10 is onze zoon Jaimey geboren met een gewicht van 3620 gram en een lengte van 50 cm. 

 

Inmiddels zijn we 4 jaar verder en wordt onze grote vriend morgen 4 jaar!

meer lezen 1 commentaren

Wat ik zwaar vind aan er alleen voor staan!

Zoals vele van jullie wellicht wel weten sta ik er met enige regelmaat enkele weken alleen voor. Ik zie mezelf dan ook als een part-time alleenstaande moeder. 

 

In de weken dat Jimmy weg is voor zijn werk ben ik degene die het gezin draaiende houdt. Ik ben het gewend en draai er mijn hand niet voor om. Ik wist voordat we aan kinderen begonnen ook dat dit het geval zou zijn en het is een bewuste keuze geweest voor ons. Natuurlijk wist ik in het begin nog niet hoe het zou uitpakken, maar gelukkig vond ik het allemaal wel meevallen.

 

Toch zijn er van die momenten dat je het zwaar hebt. Vandaag deel ik deze momenten met jullie. 

meer lezen 2 commentaren