Super leuk dat je meer te weten wil komen over de vrouw achter de blog.

Ik ben Marly, 30 jaar jong, geboren en getogen in Tilburg, maar sinds 2008 woonachtig in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. Hoe ben ik daar terecht gekomen? Heel simpel: verhuisd voor de liefde van mijn leven Jimmy, waarmee ik sinds 2005 samen ben en sinds 2011 zijn we getrouwd. Samen zijn wij de trotse ouders van 3 prachtige kids (Jaimey 24-10-13, Remy 12-03-15 en Evy 05-01-2017).

Jimmy is vaak weg voor zijn werk en dan sta ik er alleen voor! Met 3 kids zal dit af en toe wel een uitdaging worden, maar ik weet dat ik het kan. Straks als ik weer aan het werk ben zal ik op zoek moeten gaan naar een goede balans tussen werk, mijn gezin, sporten en de rest.

Ik volg al enige tijd diverse bloggers en ik vind het zelf ook heerlijk om te schrijven. Ik heb een duidelijke mening, maar ben soms ook nog zoekende. Ik zal gaan schrijven over lifestyle, afvallen, het leven van een moeder, sporten, food en mijn fitjourney Na de derde zwangerschap is mijn lichaam echt veranderd en zal ik weer hard mijn best moeten gaan doen om weer “fit” te worden. Ik wil jullie meenemen in deze journey (die vermoedelijk met vallen en opstaan zal gaan), wat voor mij ook net dat extra zetje in de goede richting is.

Wat meer over mij:

-Ik heb een Master in Rechtsgeleerdheid
-Ik heb de opleiding Mediation gevolgd
-Ik ben dol op schrijven, vindt het heerlijk om te sporten en gezond te eten, maar ben ook een echte Bourgondiër.
-Ik hou van de Brabantse gezelligheid en de Zeeuwse rust
-Ik ben een echte bakfanaat en probeer graag nieuwe recepten uit
-Ik ga elke dag weer de strijd aa met de "overtollige"  kilo's en ik kan geen dag zonder social media
-Je kan me ook vinden op Instagram.

Leuk dat je een bezoekje brengt aan mij blog. Ik zou zeggen pak een lekkere kop thee of glas wijn en lees gezellig met mij mee! 

Liefs Marly